Våra abonnemang

Våra mobilabonnemang lika enkla som de är förmånliga. Välj surfmängd, så är det klart. Fria samtal och sms inom EU ingår i samtliga abonnemang. Inga bindningstider eller uppstartskostnader. Vi använder Tele2:s nät och du kan fortsätta att använda ditt nuvarande nummer om du vill.

Fria samtal och SMS

Ingen bindningstid

Behåll ditt nummer

Bonus varje månad

LITEN

2 GB SURF INOM EU

100 P I BONUS*

95 kr/mån

MELLAN

6 GB SURF INOM EU

100 P I BONUS*

145 kr/mån

STOR

9 GB SURF INOM EU

200 P I BONUS*

kr/mån

GÔRSTOR

11 GB SURF INOM EU

200 P I BONUS*

kr/mån

STÖRST

13 GB SURF INOM EU

200 P I BONUS*

kr/mån

*10p är värt 1kr. Poängen delas ut månadsvis och kan användas för att betala din elräkning. För att kunna utnyttja poängen behöver du vara elkund hos katshing.

Trygg & billig telefoni med grym support!

Våra mobilabonnemang är både enkla och trygga. Du betalar en låg fast avgift och kan enkelt byta abonnemang, precis när du vill. Självklart kan du också behålla ditt nuvarande nummer när du byter till oss som operatör.

TRYGG TELEFONI I TELE2:S NÄT

FRIA SAMTAL & SMS INOM EU

SNABB & TILLGÄNGLIG SUPPORT!

Har du frågor om våra mobilabonnemang?

Vanliga frågor om våra mobilabonnemang

Kan jag pausa mitt abonnemang?

För tillfället har vi ingen lösning för detta. Skulle vi däremot märka att många kunder efterfrågar möjligheten att pausa sitt abonnemang kommer vi att erbjuda detta.

Kan jag ringa betalsamtal med mitt abonnemang?

Absolut, däremot behöver du aktivera detta själv. Det gör du genom att logga in på ”Mitt katshing”och klicka dig in på fliken “Abonnemang”. Kreditgränsen på betaltjänster är f.n 500 kr/månaden.

Stödjer ni VoLTE och VoWifi?

Ja, samtliga våra abonnemang stödjer VoLTE och VoWifi som innebär att du kan prata i samtal och surfa samtidigt.

Jag vill flytta med mitt telefonnummer, hur fungerar det?

Vi hjälper dig att flytta över ditt telefonnummer till katshing. När du beställer ditt abonnemang väljer du alternativet att flytta med ditt tidigare nummer. Vi kontaktar din operatör och om alla dina uppgifter stämmer tar det ca 6 vardagar innan ditt nummer är flyttat till katshing.

Går beställningen igenom om nummerflytten nekas?

Ja, ditt abonnemang aktiveras med en gång efter beställning. Det finns olika anledningar till att en nummerflytt nekas. Skulle din nummerflytt nekas kommer vi kontakta dig för att vi tillsammans ska kunna ordna så att din nummerflytt går igenom.

Kan jag flytta över mitt telefonnummer till katshing efter att jag redan har beställt mitt abonnemang?

Ja, det går bra att flytta över sitt nummer närsomhelst. Ta kontakt med oss på chatt eller mejl så hjälper vi dig.

Kan jag välja ett nytt mobilnummer hos katshing?

Javisst, det går bra att välja ett nytt mobilnummer hos katshing. Det kostar inget extra.

Hur loggar jag in till Mitt katshing?
Du loggar in på Mitt katshing med BankID.
Kan jag se hur mycket data jag har förbrukat?

Absolut. Efter att du loggat in på Mitt katshing klickar du dig in på fliken “Förbrukning”. Här ser du all din förbrukning, inklusive hur mycket data du använt.

Kan jag byta abonnemang via Mitt katshing?

Du kan när som helst byta din abonnemangsform. Efter att du loggat in på Mitt katshing klickar du dig in på fliken “Abonnemang”. Längst ner i högra hörnet ser du “Byta prisplan”. Klicka där och du guidas vidare.

Vilka olika betalsätt finns och hur ändrar jag mitt betalsätt?

Vi vill att det ska vara smidigt för dig och vi använder oss därför av Riverty. Med Riverty kan du själv välja hur du vill bli debiterad. Vårt tips till dig är att du kopplar ditt bankkonto. Då kommer det att dras automatiskt från ditt konto en gång i månaden. Riverty erbjuder även möjligheten att betala med Swish eller att få en faktura. Vill du ändra ditt redan valda betalsätt gör du det genom att logga in på Rivertys kundportal.

Hur spärrar jag abonnemanget för betaltjänster?

Betaltjänster är inte aktiverat på ditt abonnemang från början. Vill du aktivera betaltjänster så gör du det genom att logga in på “Mitt katshing” och klicka dig in på fliken “Abonnemang”.

Fungerar betaltjänster med katshing?

Absolut, däremot behöver du aktivera detta själv. Det gör du genom att logga in på ”Mitt katshing”och klicka dig in på fliken “Abonnemang”. Kreditgränsen på betaltjänster är fn 500kr/mån.

Hur betalar jag för mitt abonnemang?

Vi vill att det ska vara smidigt för dig och använder oss därför av Riverty. Med Riverty kan du själv välja hur du vill bli debiterad. Vårt tips till dig är att du kopplar ditt bankkonto. Då kommer det dras automatiskt från ditt konto en gång i månaden. Riverty erbjuder även möjligheten att koppla kort eller att få en faktura. 

Jag behöver spärra mitt SIM-kort, hur gör jag?

För att spärra ditt SIM-kort loggar du in på ”Mitt katshing” och klickar dig in på ”Mobilabonnemang”. Efter att du spärrat ditt SIM-kort kommer ditt abonnemang att sluta fungera. Nästkommande vardag kommer vi att skicka ut ett nytt SIM-kort till dig. Ditt nya SIM skickas till din folkbokföringsadress och är aktivt när det dimper ner i brevlådan. Ett nytt SIM kostar 150 kr.

Har ni e-SIM?

I dagsläget erbjuder vi inte e-SIM, men det är på gång så håll utkik.

Vad händer efter att jag spärrat mitt SIM-kort?

Efter att du spärrat ditt SIM-kort kommer ditt abonnemang att sluta fungera. Nästkommande vardag kommer vi att skicka ut ett nytt SIM-kort till dig. Ditt nya SIM skickas till din folkbokföringsadress och är aktivt när det dimper ner i brevlådan. Ett nytt SIM kostar 150 kr.

Hur fungerar det att ringa med katshing i utlandet?

Ditt abonnemang fungerar även utomlands. Vi har avtal med operatörer i de allra flesta länder i världen. Ska du resa till ett lite mer udda resmål rekommenderar vi dig däremot att fråga oss innan. Reser du inom EU/EES är det kostnadsfritt att ringa, SMS:a och MMS:a till alla operatörer inom EU. Ska du resa utanför EU/EES gäller vår prislista för utlandet.

Fungerar mitt mobilabonnemang när jag är utomlands?

Självklart fungerar ditt abonnemang även utomlands. Glöm inte att aktivera roamingen bara så är det inga konstigheter. Vi har avtal med operatörer i de allra flesta länder i världen. Ska du resa till ett lite mer udda resmål rekommenderar vi dig däremot att fråga oss innan.

Finns det någon kostnadsspärr för mitt abonnemang när jag är utomlands?

Ja, vi har en kreditlimit på f.n 500kr/mån som avser trafik och tjänster som inte är inkluderat i ditt abonnemang.

Vad innebär fri roaming inom EU/EES?

Det innebär att operatören inte längre får ta ut någon extra avgift inom EU för trafik som är inkluderad i ditt abonnemang i Sverige. Det finns dock en övre begränsning när det kommer till surf, och surfmängd inom EU beror på ditt valda abonnemang.

Hur säger jag upp mitt mobilabonnemang?
Det gör du på Mitt katshing.
Vad händer när surfen tar slut?

Om din surf tar slut så får du ett SMS ifrån oss med erbjudande att köpa top-up surf som kan användas under aktuell månad. Du köper mer surf genom att svara på vårt SMS med siffran 1,2 eller 3 beroende på hur många GB du vill köpa enligt de priser som står meddelandet.

Var hittar jag era avtalsvillkor för mobilabonnemang?

Du hittar våra villkor här.

Vad är skillnaden på era abonnemang?

Det som skiljer våra abonnemang åt är datamängd på surfen och inkluderad surf inom EU/EES. I övrigt har du alltid fria samtal och mess inom Sverige inkluderat i samtliga abonnemang.

Har jag någon bindningstid eller uppsägningstid hos er?

Nej, vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Avslutar du ditt abonnemang så löper det ut samma kalendermånad som du avslutar det.

Kan jag byta till ett annat abonnemang efter att jag har beställt?

Javisst, du kan enkelt upp- eller nedgradera ditt abonnemang. Det gör du genom att logga in på ”Mitt katshing” och ändringen träder i kraft nästkommande månad.

Hur gör jag för att överlåta mitt abonnemang till någon annan?

Kontakta oss på vår chatt eller mejl så hjälper vi dig. Tänk på att vi behöver skriftligt godkännande från såväl tillträdande- som frånträdande part för att vi skall kunna godkänna överlåtelsen.

Kan jag börja använda mitt katshingabonnemang innan mitt mobilnummer har flyttats?

Ja, ditt abonnemang aktiveras med en gång efter beställning. När du mottagit ditt SIM kan du börja använda det trots att ditt mobilnummer inte flyttats till katshing, eftersom du har ett tillfälligt nummer på ditt katshing SIM under tiden.

Hur lång tid tar det att flytta över mitt mobilnummer till katshing?

När du gjort din beställning kommer vi att skicka en förfrågan till din tidigare operatör om att flytta ditt nummer till katshing. Från och med att vi har fått ett godkänt svar ifrån din nuvarande operatör så tar det 6 vardagar innan numret är flyttat till oss.

Jag vill flytta mitt nummer till katshing, behöver jag säga upp mitt nuvarande abonnemang?

När du väljer att flytta med ditt nummer till katshing behöver du vanligtvis inte säga upp ditt tidigare abonnemang förutsatt att du inte har bindningstid kvar på abonnemanget. Har du däremot bindningstid kvar på ditt abonnemang så kan du behöva säga upp abonnemanget innan numret kan flyttas över. Det beror helt enkelt på de villkor som du har på ditt nuvarande abonnemang.

Kan jag börja använda mitt katshing abonnemang innan mitt mobilnummer har flyttats?

Ja, ditt abonnemang aktiveras med en gång efter beställning. När du mottagit ditt SIM kan du börja använda det trots att ditt mobilnummer inte flyttats till katshing.

Kan jag hitta min PIN & PUK-kod på Mitt katshing?

Ja, på “Mitt katshing” kan du se både din PIN- och PUK-kod. Efter att du loggat in klickar du dig in på fliken “Abonnemang”. Där hittar du din PIN/PUK-kod.

Kan jag uppdatera min postadress på Mitt katshing?

Ja, du kan uppdatera din postadress på Mitt katshing. Efter att du loggat in klickar du dig in på “Översikt” och sedan till “Redigera”. För att uppdatera till din nya folkbokföringsadress trycker du på “Hämta uppgifter”. Av säkerhetsskäl kan du inte uppdatera till en annan adress än din folkbokförda.

Kan jag se mina tidigare fakturor på Mitt katshing?

Du kan inte se dina fakturor på Mitt katshing. Däremot kan du se dina fakturabelopp. Efter att du loggat in på Mitt katshing klickar du dig in på fliken “Betalningar”. Vill du istället se dina fakturor ifrån Riverty så loggar du in på deras kundportal.

Var ser jag min betalningsspecifikation?

Genom att logga in på Rivertys kundportal, där hittar du komplett fakturahistorik samt dina specifikationer.

Mitt abonnemang är spärrat eftersom jag var sen med min betalning. Hur aktiverar jag det igen?

Har du en obetald faktura som förfallit kan vi komma att spärra ditt abonnemang. När din betalning kommit in till Riverty meddelar de oss. Vi släpper på spärren så fort vi blivit meddelade.

När får jag mina fakturor?

Din månadsfaktura kommer att synas hos Riverty i mitten på månaden.

När sker första betalningen efter att jag beställt mitt abonnemang?

Din första debitering sker i samband med att du slutför din beställning via Riverty. Du blir då debiterad för resterande dagar samma månad.

Vilka inställningar ska jag ha för mobilsurf och MMS?

Ditt SIM-kort är förkonfigurerat med inställningar för meddelanden och surf. Dessa inställningar fungerar med de flesta smartphones på marknaden. Skulle du ändå behöva konfigurera din mobiltelefon manuellt så kontakta oss på chatt eller mejl så hjälper vi dig.

När får jag mitt SIM-kort?

Från det att du gjort din beställning brukar det ta cirka 3 arbetsdagar innan sitt SIM-kort dimper ner i brevlådan.

Hur debiteras jag i utlandet?

Det beror på vilket land du befinner dig i. Reser du inom EU/EES är det kostnadsfritt att ringa, SMS:a och MMS:a till alla operatörer inom EU. Surfmängd inom EU beror på ditt valda abonnemang. För övrig användning i utlandet gäller vår prislista för utlandet.

Vad händer om min surf tar slut när jag är utomlands inom EU/EES?

När din EU surfpott som ingår i ditt abonnemang tar slut, kommer det att debiteras rörligt per MB. Se vår roamingprislista för aktuella priser.

Hur stänger jag av dataroaming när jag ska utomlands?

Det gör du i din smartphone, oftast under menyn ”Inställningar” och “Nät”.

Hur mycket surf behöver jag?

Du kan se hur mycket surf som du använder i din mobil eller på ’Mitt katshing’. Om du märker att din surf tar slut ofta så rekommenderar vi att du byter abonnemangsform.

Om man inte använder mobilen till att streama film och musik så klarar de flesta sig på 12GB per månad.

Vad innebär ”fria samtal och sms inom EU”?

Det innebär att du kan använda din mobil när du befinner dig i ett EU land utan att vara orolig för att det skall tillkomma kostnader på din månadsavgift eftersom den trafik som ingår i ditt abonnemang i Sverige även ingår när du reser inom EU.