12 JUNI 2023

Vadå bonus?

I dagens snabbt föränderliga värld är det inte bara viktigt att vara medveten om vårt ekologiska avtryck, utan också att hitta smarta sätt att spara pengar och göra vardagen smidigare. Här introducerar vi något som kombinerar dessa två aspekter på ett imponerande sätt – katshing Bonus. Låt oss utforska hur du kan samla bonuspoäng från dina mobilabonnemang hos katshing och använda dem som betalning på dina elfakturor.

katshing Bonus – En innovativ förmån för ditt mobilabonnemang

Tänk dig att du kan spara pengar på din elfaktura genom att bara använda ditt mobilabonnemang. Det låter för bra för att vara sant, eller hur? Men med katshing Bonus är detta möjligt. Det är ett program som låter dig samla bonuspoäng för varje mobilabonnemang du har hos katshing. Och det bästa är att 10 bonuspoäng motsvarar 1 krona på din elfaktura.

Så fungerar det: från mobilanvändning till elfaktura

Processen är enkel och genomtänkt. För varje månad du är en lojal kund hos katshing och använder ditt mobilabonnemang, samlar du bonuspoäng. Dessa poäng ackumuleras över tid och kan sedan användas som en slags valuta för att minska din elfaktura.

Det här är inte bara ett sätt att spara pengar, utan det gör också att du ser din mobilanvändning i ett nytt ljus – som en potentiell källa till bonuspoäng som kan göra din elfaktura mer hanterbar och hållbar.

Fördelarna med katshing bonus
  1. Sparande: Genom att samla bonuspoäng på dina mobilabonnemang kan du på ett enkelt sätt spara pengar på dina elfakturor.

  2. Hållbarhet: Genom att belönas för din mobilanvändning blir det ännu mer givande att minska ditt energiavtryck och göra miljövänliga val.

  3. Enkel Hantering: Poängen är enkla att använda och du har kontroll över när du vill använda dem för att reducera dina elfakturor.

Hur du kommer igång Med katshing Bonus
  1. Anslut till katshing: Om du inte redan är kund hos katshing, är det dags att överväga en övergång till denna innovativa elleverantör.

  2. Skaffa Mobilabonnemang: Välj ett eller flera mobilabonnemang hos katshing för att börja samla bonuspoäng.

  3. Samla Poäng: Använd dina mobilabonnemang som vanligt och se hur bonuspoängen växer.

  4. Använd Poängen: När du känner dig redo, använd dina insamlade bonuspoäng som betalning på dina elfakturor och njut av besparingarna.

Gör din mobilanvändning ännu mer värdefull

katshing Bonus är ett lysande exempel på hur teknologi och kreativitet kan skapa värde för kunderna. Genom att enkelt omvandla din mobilanvändning till bonuspoäng som kan minska dina elfakturor, ger katshing dig möjligheten att spara pengar samtidigt som du gör hållbara val. Så varför inte ta steget mot smartare elfakturor och utforska möjligheterna med katshing Bonus? Det är dags att låta din mobilanvändning arbeta för dig på fler sätt än ett!